Voorwaarden webshop

Algemene voorwaarden
1. Algemeen

1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten van www.nagelboutique-karin.nl. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de website van Nagelboutique Karin Op verzoek zenden wij u een schriftelijk exemplaar.
1.2. Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Nagelboutique Karin behoudt het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.
1.3. Nagelboutique Karin garandeert dat de geleverde producten beantwoorden aan de overeenkomst en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificatie.
1.4. Deze voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment worden aangepast.

2. Levering

2.1. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.
2.2. De levertijd van producten van Nagelboutique Karin is gemiddeld 1 a 2 werkdagen na ontvangst van betaling. ( Tenzij anders is aangegeven)
2.3. Indien besteld(e) product(en) op voorraad is/zijn, wordt de consument per email op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
2.4. Alle producten geleverd door Nagelboutique Karin worden met de grootste zorg verpakt in een daarvoor bestemde verzenddoos. Indien de bestelling niet door de brievenbus past zal deze met de pakketpost worden verzonden. Om beschadiging te voorkomen worden de bestelde artikelen zorgvuldig ingepakt.
2.5. Verzenden via brievenbus –en pakketpost is op eigen risico tenzij anders overeengekomen. Indien gewenst kan tegen meerprijs aangetekend verzonden worden. Bij het verzenden via aangetekende brievenbuspost of pakketpost ontvangt u een Track & Trace code om uw bestelling te volgen.
2.6. Nagelboutique Karin verzendt alle bestellingen via PostNL of DPD. Deze leveren veelal de volgende werkdag. Bij hoge uitzondering is dit een dag later. Mocht u echter uw bestelling na 7 werkdagen nog niet ontvangen hebben verzoeken wij u contact met Nagelboutique Karin op te nemen.

3. Ruilen & retouneren

3.1. Producten besteld bij Nagelboutique Karin mogen retour gestuurd worden indien het product schade heeft opgelopen tijdens verzending. Dit moet binnen 5 werkdagen na ontvangst.
3.2. Indien u een product wilt ruilen of retourneren verzoeken wij u om binnen 48u na ontvangst contact op te nemen.
3.3. Als Nagelboutique Karin een fout heeft gemaakt tijdens de verwerking van de bestelling, zullen wij deze voor u oplossen door binnen 5 werkdagen het juiste product toe te sturen. Wij vragen u het onjuiste product terug te sturen.
3.4. Kosten voor ruilen en retouneren zijn op rekening van de klant, tenzij het een fout van Nagelboutique Karin betreft.
3.5. Na retouneren zal het orderbedrag (excl. verzendkosten) binnen 7 werkdagen aan u overgemaakt worden. Hiervan ontvangt de klant een creditnota.
3.6. Bij retourneren dient de klant ten allen tijde het product goed te verpakken en te frankeren. Ongefrankeerde retourneringen worden niet geaccepteerd.

4. Prijzen

4.1. Prijzen worden binnen de looptijd van de aanbieding niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken of indien de fabrikant van materialen tussentijdse prijsverhogingen doorvoert.
4.2. Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
4.3. Alle prijzen op de website zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

5. Garantie

5.1. Wij verlenen op de door ons geleverde goederen de garantie zoals deze door de leveranciers worden verleend. Na toekenning van garantieschade van ons, is aan ons de keus op welke manier de schade hersteld wordt. Te weten het herstellen van de schade, vervangen van het beschadigde onderdeel of het vervangen van het beschadigde product.
5.2. Bij herstellen van de schade, welke achteraf niet tot garantie terug te voeren blijkt, zullen de kosten volledig aan de opdrachtgever in rekening worden gebracht.
5.3. Nagelboutique Karin is nooit verplicht tot schadevergoeding ( in welke vorm dan ook ) aan de klant tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van Nagelboutique Karin.
5.4. Indien een product tijdens verzenden beschadigd raakt zal Nagelboutique Karin deze tegen verzendkosten repareren.
5.5. Als Nagelboutique Karin om welke reden dan ook wel enige schade moet vergoeden, zal deze nooit hoger uitvallen dan het bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product. Deze zal na 1 maand gebruik altijd 70% van het totaal bedrag worden.
5.6. In de volgende gevallen is er geen sprake van garantie:
> Als de slijtage van dat product als normaal beschouwd kan worden.
> Als de originele factuur niet meer bestaat, is veranderd of onleesbaar is gemaakt.
> Als gebreken het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik.
> Als beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud.
> Als apparaten worden opengemaakt.

6. Betalingen

6.1. Betalingen dienen voorafgaand aan het vervaardigen van de bestelde artikelen voldaan te zijn, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.
6.2. Zodra de betaling in juiste orde ontvangen is zal de klant hiervan op de hoogte gesteld worden.
6.3. Betalingen kunnen op de volgende manier voldaan worden:
> iDeal
> Sisow overboeking

7. Workshops en trainingen

7.1 Na het boeken van een training of een workshop bij Nagelboutique Karin bent u verplicht alle kosten te voldoen direct na boeking van de training of workshop. Bij betaling en bij ontvangst van het lesgeld is de reservering pas definitief. Betalen bij afhalen is niet mogelijk.
7.2 Indien er een externe docent wordt ingehuurd bij Nagelboutique Karin vindt er onder geen beding restitutie plaats.
7.3 Annulering dient schriftelijk doorgegeven te worden via nagelboutiquekarin@gmail.com.
Annuleringsvoorwaarden:
4 weken voor aanvang 100% restitutie
2 weken voor aanvang 25% restitutie
1 week voor aanvang geen restitutie(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2021 Nagelboutique Karin | sitemap | rss